donderdag 18 januari 2007

De doorstart van PRO-Opglabbeek

Op de bestuursvergadering van 18 januari 2007 werden een aantal taken verdeeld.
Kristof Cuppens, 24 jaar, werd aangeduid als voorzitter. Hij volgt eveneens de algemene vergaderingen van de jeugdraad en sportraad op. Kristof zijn activiteiten kan je volgen op
www.kristofcuppens.be.

Martien Remans, 26 jaar, wordt lid van het beheersorgaan vzw Troempeelke. Zij volgt eveneens de algemene vergadering van de cultuurraad op.


Nadia Wauben, 37 jaar, wordt afgevaardigd in vzw PWA. Zij volgt ook de vergaderingen van de milieuraad op.



Erik Casters, 48 jaar, werd aangeduid als vertegenwoordiger van de fractie in het beheerorgaan van de bibliotheek.




Eerder legden Antonino Lorefice de eed af als OCMW-raadslid en ikzelf als gemeenteraadslid. Ik coördineer ook de politieke werking van PRO.


1 opmerking:

Anoniem zei

Uit HBVL, 2 februari 2007:
Pro Opglabbeek verdeelt mandaten

Oppostiepartij Pro-Opglabbeek heeft zijn bestuursmandaten verdeeld. Kristof Cuppens, 24 jaar, is voorzitter. Hij volgt de algemene vergaderingen van de jeugdraad en sportraad. Martien Remans, 26 jaar, wordt lid van het beheersorgaan vzw Troempeelke. Zij volgt de algemene vergadering van de cultuurraad. Nadia Wauben, 37 jaar, wordt afgevaardigd in vzw PWA. Zij volgt ook de vergaderingen van de milieuraad. Erik Casters, 48 jaar, is aangeduid als vertegenwoordiger van de fractie in het beheersorgaan van de bibliotheek. Eerder al hadden Antonino Lorefice als OCMW-raadslid en Fabian Spreeuwers als gemeenteraadslid al de eed afgelegd. Spreeuwers is ook coördinator van de politieke werking.