zondag 7 januari 2007

Weegschaal voor de burgemeester

PROject2006 heeft de voorbije 6 jaren op een andere manier aan politiek gedaan. Er werd open kaart gespeeld via open vergaderingen en actief naar de inwoners toegegaan via de straatbevragingen. Dit leidde tot een 10 puntenprogramma waarmee PRO naar de verkiezingen trok (zie 'Op weg naar 8 oktober 2006'). Deze werden gebundeld in een folder.

Deze inhoudelijke manier van werken zal PRO de komende 6 jaar verderzetten! Dit 10 puntenprogramma is ook het kader waaraan PRO alle dossiers die geagendeerd worden op de gemeenteraad zal toetsen. Kortom elk dossier wordt afgewogen. Vandaar de weegschaal voor de burgemeester-voorzitter...

1 opmerking:

Anoniem zei

Uit HBVL 8 februari 2007:
PROject 2006 heeft de voorbije 6 jaren op een inhoudelijke manier aan politiek gedaan en zal die werkwijze de komende 6 jaar verder zetten. Het 10 puntenprogramma is het kader waaraan PRO alle dossiers die geagendeerd worden op de raad zal toetsen en elk dossier zal afwegen. Pro Opglabbeek overhandigde burgemeester-voorzitter Benny Spreeuwers een weegschaal. Fabian Spreeuwers: "PROject 2006 heeft de voorbije 6 jaren open kaart gespeeld via open vergaderingen en is actief naar de inwoners toegegaan via de straatbevragingen. Ook in de toekomst gaan we op de ingeslagen weg verder."